TOP termékek
Látogató számláló
0
0
6
4
2
6
5
Termék részletek


Economy Water RO-CleanPure fordított ozmózis, hálózati víz utótisztító, nyomásfokozóval

3-4 munkanap
Economy Water RO-CleanPure fordított ozmózis, hálózati víz utótisztító, nyomásfokozóval
98 000 Ft

Az Economy Water RO-CleanPure WP fordított ozmózis membránt tartalmazó, tartályos, hálózati víz utótisztító kisberendezés a konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 szűrő-lépcsős, klasszikus (hagyományos, egyben legelterjedtebb) kivitelű készülék, nyomásfokozó szivattyúval. A készülék elemei/alkatrészei QUICK gyorscsatlakozókkal szereltek.

A Fordított ozmózis (RO) rendszerű víztisztító eltávolítja a vízből: a lebegő szennyeződéseket (rozsda, homok, stb.), a vízkövet, a klórt és származékait, a vegyszereket, nehézfémeket, nitrátokat, az arzént, a hormonokat és gyógyszerszármazékokat, a vírusokat és baktériumokat, radioaktív részecskéket; röviden: az élő szervezetre káros, összes idegen anyagot.

A RO víztisztító készülékek a vízben lévő lehetséges szennyeződéseket 95%-os szűrési hatékonysággal szűrik ki. A tiszta ozmózis víz minősége függ a tisztítandó víz minőségétől: a szennyezettségének mértékétől, a víz hőmérsékletétől és pH értékétől, továbbá a (hálózati) víznyomástól is. RO víztisztító készülékekben a membránszűrő által kiszűrt szennyeződések nagy része (ún. technikai víz formájában) a szennyvízhálózatba öblítődik és csupán néhány százaléknyit gyűjt a membrán magába. Ezáltal, illetve az előszűrők rendszeres karbantartásával (cseréjével) biztosított, hogy a RO víztisztítók membrán szűrője hosszútávon (akár 2-3 évig) hatékonyan "dolgozzon". A fordított ozmózis (RO) technológia végzi el a leghatékonyabb szűrést a víztisztítási technológiák közül

  • Cikkszám
    RO_wp
    Státusz
    3-4 munkanap    
Webáruház készítés